Protecció de dades

CONSENTIMENT PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

La comunitat de propietaris és la Responsable del tractament de les dades personals que hi pugui haver contingudes a la web i informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR ), Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garanties dels Drets Digitals (LOPDGDD) i Llei Orgànica (ES) 1/1982 de 5 de maig (dret a la pròpia imatge), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir informats els co-propietaris sobre les activitats de la comunitat, projectes endegats i la seva activitat. L’enregistrament en vídeo es fa amb finalitats de seguretat i gestió del personal laboral.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes. Els enregistraments de vídeo es mantindran un màxim de 30 dies com es preveu a la llei.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

Adreça postal: Comunitat de propietaris Europa 29-33 carrer Europa, 29 08018 Barcelona
Adreça electrònica: europa2933@gmail.com

___________________________________

En el cas que tingueu qualsevol observació relativa principalment a informacions o dades que us pertanyent i creieu que cal preservar-les o per esmenar qualsevol informació de les previstes legalment al Reglament de Protecció de Dades personals (RPDP), si us plau contacteu amb nosaltres.

Si pertanyeu a la comunitat de propietaris i disposeu de canals de comunicació més directes i immediats, feu-los servir.