Filtracions i humitats

Des de fa uns quants anys (almenys de de 2012) estem lluitant per resoldre el problema de les filtracions que ens provoca el solar de Europa 27bis, que llinda la finca per l’oest.
L’origen i causa principal d’aquestes filtracions, creiem que és la manca de desaigua del pati-jardí de les finques de Gandesa 4 i 6, que no està canalitzada, incompren-siblement, al clavegueram públic.
Així que l’aigua pel subsòl passa a tot el solar Europa27bis:

Afectació als soterranis i a les plantes baixes:

Tot i que tenim cura periòdica en el manteniment de l’espai del solar Europa 27bis…

…però sovint acaba ple de burilles que llencen alguns veïns …

Acabem de reprendre una nova denúncia al districte de l’Ajuntament… sembla que ara es volen posar les piles, veurem… altrament no ens quedarà més remei que anar als tribunals. El prejudici a la estructura de formigó de la nostre finca, ens diuen els arquitectes experts consultats, és obvi després de tants anys.

A banda de les filtracions, l’aigua estancada (ben visible a la imatge de la dreta)

als embornals, que no desaigüen més que directament al subsòl (imatge sota just abans de fer el canal a la esquerra i tapar-ho mantenint-ho igual) i implica que usualment hi hagi aigua.

IMG_2172Tots sabem que això es font de cria de les larves dels mosquits, fet que explica la quantitat que cada estiu inunden els habitatges de tots els veïns del pati-jardí Gandesa 2-4 (també Europa 27, o Gandesa 4 i 6).

Actualització a 18 de juliol de 2020

Solar brut de plantes i caus de rates que el confinament va propiciar
Rata campant lliurament …

Ara a més de la plaga de mosquits, tenim un nou atentat a la salut pública, que afecta tots els veins de la zona, una plaga de rates que probablement el confinament ha propiciat. Algun veí de la finca Europa 27, que ens ha facilitat les fotografies, comenta que almenys ha detectat 3 punts d’accés a nous caus de les rates (els veureu marcats amb cercles vermells. El pitjor és que la bona fe d’algun veí de Gandesa 4 o Gandesa 6 (els únics que tenen accés al pati que llinda pel nord) volen donar menjar als coloms alimentava les rates (a data d’avui sembla que ha cessat aquesta perniciosa activitat).

Tres possibles accessos als caus
L’abandonament i les pluges agreugen l’estat del terra i per tant les plagues i les filtracions…

Aspecte del solar un cop desbrossat i netPati de Gandesa 4 i 6 Pati de Gandesa 4 i 6 La situació s’ha tornat a denunciar a l’ajuntament. També a la Associació de veïns de les Corts que s’hi va sumar a la denúncia. Sembla insuficient que públicament no s’actuï amb l’argument que no es pot entrar en propietat particular… la salut pública hauria de permetre una actuació si cal amb permís judicial…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s